Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΓΝΩΤΟΦΟΝΤΙΣ 2353


κτός απο τον Μπίγκαλφ σημαντικό κομμάτι της ομάδος Ωμεγα και του Χάλκινου στρατού είναι μάγειρας του στρατού, ο Γνωτοφοντις 2353. 
Ο Γνωτοφοντις δίνει τις ενεργειες  μέσα από την τέχνη του, και την μεγάλη ευθύνη της διατροφής των στρατιωτών του Χάλκινου
στρατού και όχι μόνο. ο μάγειρας τραγουδοποιός Γνωτοφόντις πραγματοποιεί της ενεργειακές συνταγές για τον Χάλκινο στρατό αλλα και για όλους τους Ελ.
Το χάρισμα των ενεργειακών συνταγών του Δόθηκε εδώ και καιρό, μετά την νύχτα της Μεταλλικής Λειτουργίας όμως εξελίχτηκε και ενεργειακά, και πλέον οι συνταγές του δρουν σύμφωνα με την εξέλιξη της μετατροπής του Κώδικα. Ο κώδικας των Ολξ-Ι-Οξ μπορεί να ενεργοποιήθηκε όμως θα λειτουργήσει μόνο με τον σωστό τρόπο τόσο της διατροφής  των Ωμέγα και των Ελ, όσο και με την διαδικασία της εκπαίδευσης και μύστης, Έτσι για τον λόγο αυτό οι συνταγές ενεργοποίησης, του Γνωτοφοντις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για να μπορέσει να γίνει ομαλά η μετατροπή του κωδικά αλλά και να αναπτυχθεί το χάρισμα της κρυστάλλωσις Φους ρο νταχ των Ωμέγα.
Ο Γνωτοφοντις χρησιμοποιεί απλά υλικά, για τις συνταγές του όμως η σειρά είναι το σημαντικο. Η κίνηση της ενέργειας είναι πάντα από κάτω προς τα πάνω όπως ακριβώς και στον ενεργειακό χυμό του Μπίγκαλφ, η ενέργεια ανηφορίζει μέχρι τον ουρανίσκο όπως η ενέργεια του Χάλκινου κεραυνού των Ολξ-ι-Οξ την νύχτα της Μεταλλικής λειτουτγιας και την ένωση της Γής με τον ουτανό.


Συνταγή με Λάχανο
1 λάχανο 1 1/2 κιλό περίπου 
1 1/2 κιλό κιμάς χοιρινός 
2 μεγάλα κρεμμύδια 
μαϊντανός 
άνηθος ψιλοκομμένος 
100 γρ. ρύζι 
2 αυγά 
αλάτι και πιπέρι 
150 γρ. βούτυρο 
3 κουταλιές αλεύρι 
1 φλιτζάνι γάλα 

Πλένετε το λάχανο με άφθονο νερό. Με ένα μυτερό μαχαίρι κόβετε το κοτσάνι του γύρω γύρω και βαθιά. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό και βράζετε το λάχανο για 10’. Το βγάζετε,το στραγγίζετε και ξεχωρίζετε τα φύλλα του. 
Ανακατεύετε τον κιμά με το ρύζι, τα κρεμμύδια τριμμένα και τα αρωματικά χόρτα, αλάτι και πιπέρι. Απλώνετε ένα ένα ξεχωριστά τα φύλλα του λάχανου, βάζετε μια κουταλιά του γλυκού από τη γέμιση και τα διπλώνετε σαν φάκελο. 
Τους στρώνετε στη βάση της κατσαρόλας πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τοποθετείτε ένα δεύτερο στρώμα και ένα τρίτο, αν οι ντολμάδες είναι πολλοί. Τους πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι. Τοποθετείτε πάνω από το τελευταίο στρώμα ένα πιάτο βαθύ. Ρίχνετε 100 γρ. βούτυρο και δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει για περίπου 30’. 
Πασπαλίζετε μια σάλτσα με τον εξής τρόπο: Λιώνετε σε μια μικρή κατσαρόλα 50 γρ. βούτυρο φρέσκο, ρίχνετε 3 κουταλιές αλεύρι και τα ανακατεύετε να λιώσει, χτυπώντας το με το σύρμα. Βγάζετε ένα φλιτζάνι ζωμό από το φαγητό και ένα φλιτζάνι γάλα και τα ρίχνετε σιγά σιγά μέσα στο βούτυρο. Συνεχίζετε να τα χτυπάτε. Αφήνετε τα υλικά να βράσουν μέχρι να γίνουν μια αραιή κρέμα. 
Βγάζετε τους ντολμάδες από την κατσαρόλα, τους τοποθετείτε σε μια πιατέλα, τους περιχύνετε με τη μισή σάλτσα και τους σερβίρετε. Την υπόλοιπη σάλτσα την παρουσιάζετε σε σαλατιέρα. 

Κύριο Συστατικό : Λάχανο 
Είδος Πιάτου : Κυρίως 
Περίσταση : Καθημερινό 
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα 
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά 
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά 
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...