Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΑΔΑ 780




νας Βασιλιάς έρχεται, με σπαθί στο χέρι, να οδηγήσει το λαό του στην πατρίδα... Λευκοντυμένες φιγούρες κραδαίνουν σπαθιά, καλπάζοντας μέσα στα σύννεφα... Καλπάζουν μέσα στα αρνητικά πεδία, σε μια ανοδική πορεία προς
το φως.







Καθώς η Πύλη στο Λυκόφωτο εμφανίζεται, ο Πολέμαρχος 780 και οι στρατηγοί-προφήτες του   προφέρουν τα λόγια, αποδιώχνοντας τα πέπλα... Με τον Χρυσό Κλώνο, που κρατά, δηλώνει το δικαίωμα στην Κάθαρση και τη μετάβαση στα Ηλύσια Πεδία... Η Νήσος περιμένει τον Μυθικό Πολέμαρχο 780 Βασιλιά   και το λαό του για τη μεγάλη επιστροφή...


Στο ιερό άλσος της Θεάς μια φιγούρα περιπολεί γύρω από την ιερή Βελανιδιά. Προστατεύει την ίδια τη Μεγάλη Θεά, κάτω από τον Ήλιο αλλά και μέσα στον πιο θλιβερό άνεμο και το πιο δριμύ ψύχος. Είναι ο Βασιλιάς του Δάσους. Ο σύζυγος της Θεάς, κάτοχος θεϊκών δυνάμεων και του ξίφους του Ηλίου του χάλκινου σπαθιού. Ο πάντα άγρυπνος αυτός φρουρός, δε φυλά μόνο το βασίλειο και τη θεϊκή του γυναίκα μα και τον ίδιο του τον εαυτό. Λίγες στιγμές νοθρώτητας μπορούν να του στοιχίσουν τη ζωή. Στα πλαίσια της κοσμικής του ευθύνης, μεταλλάσσει τα καιρικά φαινόμενα χρησιμοποιώντας την ιερή τουχάλκινη λόγχη, προφυλλάσσοντας τη γη - βασίλειό του και τη μεγάλη Βελανιδιά, που φέρει τις ουράνιες και κεραύνιες ιδίοτητες, τις οποίες ο ίδιος εξουσιάζει. Είναι Πολεμιστής, Πολέμαρχος και Αρχιερέας.Ο Νέος Βασιλιάς του Δάσους, υπέρτατος σε ιερατική και κοσμική εξουσία, αποτελεί τον αρσενικό πόλο στο κοσμικό δίπολο, με τον θηλυκό πόλο να εκφράζεται από την ίδια την Φύση, τη Μεγάλη Θεά. Είναι ο φάρος μέσα στα σκοτάδια, ο ένας φρουρός, η μια αλήθεια, η δύναμη του ουρανού που γονιμοποιεί τη γη.


Ο Πολέμαρχος 780  χτυπά το σπαθί  του στα ουράνια, δίνοντας τον κεραυνό, ο οποίος αποδίδει στα κορυφαία σημεία της Βελανιδιάς, τον Ιξό. Ο τελευταίος, καθώς βρίσκεται στο ψηλότερο κλαδί της Βελανιδιάς βρίσκεται μεταξύ ουρανού και γης, σε ένα ασφαλές για να ευδοκιμήσει πεδίο (εξάλλου. τα θολά όρια ανάμεσα στα προφανή - ουρανό και γη -, αποτελούσαν ανέκαθεν το κατάλληλο πεδίο για μαγική δρστηριότητα). Όταν γεννιέται ο Ήλιος, κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, ο Ιξός έχει πυροκόκκινο χρώμα, ενώ 6 μήνες μετά, κατά το θερινό ηλιοστάσιο και την κορύφωση της ηλιακής δύναμης επί της γης, αλλάζει σε χρυσοκίτρινο και συμβολιστικά παραπέμπει στην κορύφωση του Ηλίου.



Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ


Η τριάδα των στρατηγών του Ποέμάρχου 780 την νύχτα της μεταλλικης λειτουργίας σπάει τα όρια της ύλης και  ψέλνει  το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, κάνουν επίκληση  τον Κεραύνιο Θεό των Πολέμαρχο των Ελ, να τούς  ευννοεί και να τούς  οδηγεί ως το Τέλος. 
Στο ψηλό ιερό λόφο, στο Άκρο της  Πόλης, την νύχτα της 2 7 ης Απριλίου την νύχτα του κεραυνού,  ο  ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102, ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264, ΙΕΡΟΔΙΚΗΣ 427 ο ΗΓΗΤΗΡ, όλη 

η τριάδα του Ατσαλιού και του Χαλκού λέει τα λόγιά....




Εγκαλούν τη σφραγίδα του Αγίου Μιχαήλ 
του Πολεμιστή - Προστάτη της Γαίας 
Στον πρώτο λόγο τούς 

Εγκαλούν τη σφραγίδα του Αγίου Ανδρέα 
του Μάρτυρα - Υπερασπιστή της Ευρώπης
Στον δεύτερο  λόγο τούς 

Εγκαλούν τη σφραγίδα του Ηλίου 
του Πήκτη,  - Πατέρα των Ελ 
Στον τρίτο  λόγο τούς 




Οι τρεις άνδρες, με μία φωνή έχουν την δύναμη να ανοίξουν τους ουρανούς και να εμφανίσουν και πάλι το Φως, έχουν το χάρισμα έχουν την γνώση, και η ιερή Τριάδα του πολέμαρχου, την ανθρωπότητα θα Ελευθερώσει, αφού πρώτα οδηγήσουν τούς Ελ και  τον Χάλκινο στρατό στην Κάλλικουμ.




Μετά την νύχτα της  Αληθινής Μεταλλικής Επικής λειτουργίας, και τα ιερά λόγια της ιερής τριάδας του ατσαλιού,  οι στρατηγοί του Πολέμαρχου 780, μας θέτουν εντός της τροχιάς, στην οποία ηγείται ο Παλαιός και Νέος Μυθικός Βασιλιάς, σε έναν ορμητικό, εκστατικό καλπασμό προς τα Ηλύσια Πεδία.

Οι ομίχλες χάνονται, μια λαμπερή ακτή μας καλωσορίζει και μας παραδίδει στην αγκαλιά μιας απέραντης καταπράσινης γης. Οι δέκα λευκοί ναοί  ανοίγουν τις θύρες τους για τους Ελ  και τον Βασιλιά τούς... τον Πολέμαρχο 780.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...