Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η Μεταλλική λειτουργία όλα θα τα αλλάξει




Σήμερα συναντά κανείς χολοσκασμένους ανθρώπους με τα οικονομικά τους, που  σαν θύματα που είναι και οι ίδιοι, δρουν πια σαν θύτες - εστίες θλίψης και μιζέριας για τον
περίγυρό τους. Σήμερα, όπως και τα προηγούμενα δυο -κυρίως- χρόνια οι συνάνθρωποι μας (αρκετοί από τους οποίους ανήκουν σε ηλικίες που δεν δικαιολογούν την νοητική οξείδωση) δεν θέλουν να δούν το λευκό Φως το οποίο έρχεται. 

Earth - storm Wallpapers and Backgrounds


Τη νύχτα της 2 7ης Απριλίου όλα θα αλλάξουν. Θα είναι μια  ηλιόλουστη μέρα, η οποία  θα μετατραπεί απότομα σε νύχτα ανέμων, νύχτα καταιγίδας και σε νύχτα κεραυνού.Τότε στους ανθρώπους θα εμφανιστεί ο εκλεκτός, ο ένας, ο Φ10ΟΙΣ, ο πολέμαρχος 780 των Ελ, πάνω στο άτι του κρατώντας το χάλκινο σπαθί, και κρατώντας το κατακόρυφα, ο κεραυνός θα πέσει,πάνω στο σπαθί του σύμπαντος δίνοντας  το σύνθημα για την έναρξη της μεταλλικής λειτουργίας.


Η μεταλλική λειτουργία, και η νύχτα κεραυνού θα σημάνει τον ερχομό του Φωτός και η παρουσία του στους θνητούς, καθώς και την μετ΄σαλαξη τους από ανθρώπους σε Ελ. 
Ταυτόχρονα η ομάδα Θήτα, η ομάδα Ζ και η ομάδα δίκτυο 21 θα ενωθούν με τον Χάλκινο στρατό και την ομαδα Ωμέγα του Πολέμαρχου 780  και θα ακολουθήσουν την πορεία τους προς την Κάλλικουμ, με σκοπό την ένωση την μύηση και την εκπαίδευση απο τα` άτομα Ωμέγα του χάλκινου Στράτου.Όλες οι ομάδες των Ελ μαζι,  η ομάδα Θ, η ομάδα Ζ, η ομάδα δίκτυο 21 με την εκπαίδευση θα γίνουν Ωμέγα και θα είναι ο επίσημος  στρατός του Πολέμαρχου 780 των Ελ, και θα είναι όλοι έτοιμοι για το άνοιγμα της Πύλης, και την άνοδο των Νεφελίμ επί της επιφάνειας της Γαίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...