Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780



προστά στις πύλες του Χειμώνα, κατά τις μέρες του Φθινοπώρου, το χάλκινο  σπαθί του Πολεμάρχου 780  θα δημιουργήσει τον κεραυνό. Αυτός θα χτυπήσει με δύναμη το τελευταίο μεγάλο κλωνάρι της ιερής βελανιδιάς της Κάλλικουμ στην...
Ποτοκερασία (και συμβατής του κεραυνού) ,
. Το χάλκινο σπαθί η ιερή χάλκινη λόγχη είναι  το σκήπτρο του Βασιλιά, Πολέμαρχου 780, και σύμβολο της ομάδας Ωμέγα, σε έναν κόσμο που η βασιλεία καθορίζεται από τα ρυπαρά Γένη, και Κρόνια όντα` επί της γαίας. 
Ο Πολέμαρχος 78, ο Πολέμαρχος των Ελ,  φέρει τη βαριά ευθύνη της ηλιακής επιστροφής και το  χάλκινο σπαθί του θα εξασφαλίσει την επάνοδο της ζωής και της ακμής.

Καθ' όλη τη χειμερινή περίοδο, ο Πολέμαρχος 780 και η ομάδα Ωνέγα  θα πορευτεί στον κάτω κόσμο. Κατά μήκος του ποταμού της λήθης,  θα δει πίσω από πέτρινες πόρτες. και τις στρατιές νεκρών πολεμιστών θα ακούσει να τραγουδούν πλάι στα τιμημένα όπλα που είχαν στη ζωή. Σπαθιά και δόρατα και ατσάλινες πανοπλίες κοσμούν το διάβα του Λευκού Θεού, της Λευκής Αδελφώτητας καθώς πορεύται στα κρύα σκοτάδια
του Άδη. Ενέργειες  ηρώων συναντά και τη φασματική μορφή της Ελληνίδας Περσεφόνης. 
Στα προπύλαια της επιστροφής Του, οι πρόμαχοί Του, πολεμικό χορό σπαθιών Του αποδίδουν. Τα δάση σείονται από φωτιές και καπνούς, φωνές και θόρυβο. Αστράφτουν οι λεπίδες των χορευτών της μάχης, των θεριστών του Θέρους και αντιλαλούν τα λόγια:



"Πνεύμα του Χειμώνα", 
ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΧΥΣΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!
"Πνεύμα του Χειμώνα", 
ΕΙΝΑΙ Ο Φ10ΟΙΣ, Ο  ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛ!
"Πνεύμα του Χειμώνα", 
ΕΡΧΕΤΑΙ!  
"Πνεύμα του Χειμώνα", 
Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΜΕΤΆΒΑΣΗΣ 
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! 


Την παραμονή της έλευσης του Φωτός, ένα πνεύμα από τα σκοτεινά βάθη ανεβαίνει στη γη. Άτι απ' τον Άδη καλπάζει ορμητικά προς τα άνω, ασταμάτητο και όλο καλπάζει... Αυτό θα σπάσει τα τελευταία δεσμά του Χειμώνα και θα σημάνει την απελευθέρωση του δρύινου πνεύματος και την έναρξη της Άνοιξης.Την πρώτη Κυριακή (ημέρα ηλίου), της νέας περιόδου, ο Πολέμαρχος 780 με την ηλιακή στρατιά του, τον χάλκινο στρατο της ομάδας Ωμέγα,  θα εμφανιστούν πάνω από τη βουνοκορφή της Κάλλικουμ, στην ανατολή, μέσα σε  μεγαλοπρέπεια, θριαμβευτικά όπως οι Ελ ξέρουν.



Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Ο Φ10ΟΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ

2 7 | 4 | 1 3 Η θριαμβευτική επάνοδο του Ήλιου. 

Ο ΗΛΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ 
ΣΕ ΑΜΦΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ 
ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ 
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780 ΤΟΥΣ ΕΛ ΟΔΗΓΕΙ 
ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΠΑΘΙ 
ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΘΥΜΙΕΣ 
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ΅ΩΜΕΓΑ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ  
ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΞΥΠΝΟΥΝ 
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΔΟΥΝ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΙ 
Ο Φ10ΟΙΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ  

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Ο Φ10ΟΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...